به گزارش همشهری آنلاین به نقل از اعتمادآنلاین، در راستای تحقیقات در مورد ویروس کرونا دانشمندان مشغول بررسی احتمال مصونیت افراد سرماخورده در برابر ویروس کرونا هستند و امکان تاثیر آنفلوآنزا و سرماخوردگی را بر مصونسازی بدن در مقابل ویروس کرونا بررسی میکنند؛ بهخصوص که افرادی وجود دارند که بدون ابتلا به ویروس کرونا در مقابل آن مصون به نظر میرسند.
دانشمندان مرکز تحقیقات ایمونولوژی «لا هویا»ی کالیفرنیا در حال تحقیق روی ۱۱ نمونه از خونهایی هستند که در معرض نوع دیگری از ویروس کرونا قرار گرفتهاند و در آزمایشگاه مشخص شد که نیمی از آنها پادتنهای ایمنی در مقابل ویروس دارند.
همچنین روشن شد که ۲۰ درصد از این نمونه خونها پادتنهای کافی برای از بین ویروس کرونا در اختیار داشتهاند.
به اعتقاد دانشمندان این موسسه تحقیقاتی، احتمالاً اگر فردی در معرض یک سرماخوردگی عادی هم قرار بگیرد، میتواند نوعی ایمنی در مقابل ویروس کرونا پیدا کند زیرا ویروس کرونا برای دستگاه ایمنی بدن ویروس غریبهای محسوب نخواهد شد و احتمال میرود بدن بتواند بهسرعت در مقابل آن واکنش نشان دهد.
همچنین نتایج تحقیقات آنها نشان میدهد بدن افرادی که به ویروس کرونا مبتلا شدهاند در دفعات بعدی ایمنی قویتری در مقابل این ویروس پیدا میکند و این میتواند خبر خوبی در راستای ساخت واکسن بیماری کرونا باشد.
دکتر «شین کروتی» یکی از پژوهشگران شرکتکننده در این تحقیق در این باره گفته است: گزارشهای منتشرشده در مورد ابتلای دوباره افراد به ویروس کرونا ما را نگران کرد، اما بعد از آنکه دریافتیم افراد عادی ایمنی قویای در مقابل آن پیدا میکنند این نگرانیمان هم برطرف شد.
نظر شما